Schoonmaakbedrijf

Wat kost een schoonmaakbedrijf?


Het uitbesteden van een schoonmaakklus is eenvoudig. Je belt een bedrijf en laat hen langskomen. Anderzijds wil je misschien niet te veel geld uitgeven, want er zijn mogelijk andere bedrijven te vinden die het voor minder geld kunnen doen en dezelfde kwaliteit of misschien zelfs betere kwaliteit leveren.

Voor circa 20 euro kun je het buiten glaswerk van een rijtjeshuis laten schoonmaken. Voor een vrijstaande woning rekenen glazenwassers ongeveer 35 euro. Voor een twee onder een kap huis vraagt men circa 30 euro. Wat doet een glazenwasser voor deze prijs? Uiteraard worden alle ramen om alle verdiepingen schoongemaakt. Verder zorgt de schoonmaker er voor dat de kozijnen vuilvrij worden gemaakt. Je kunt een glazenwasser ook vaker laten langskomen. Mogelijk dat je dan goedkoper uit bent. Dit verschilt per bedrijf.

 

schoonmaakbedrijf

 

Tarief voor bedrijven
Voor bedrijven gelden andere tarieven. De exacte prijs hangt af van de grootte van het bedrijfspand. Meestal wordt er een vaste prijs afgesproken. Een glazenwasser komt vervolgens periodiek langs om alles schoon te maken.

Online zoeken
Het vinden van een schoonmaakbedrijf is zoals aangegeven niet moeilijk. Zoek bijvoorbeeld online op schoonmaakbedrijf Venlo en je zult vrij snel een geschikt bedrijf vinden. Alleen op schoonmaakbedrijf Venlo zul je een handvol bedrijven vinden. Het is aanbevelenswaardig om een groot deel van deze bedrijven te contacteren en te vragen wat zij voor jou kunnen betekenen en welke tarieven zij hanteren. In de meeste gevallen heb je binnen een aantal dagen een aantal offertes in je mailbox.