Onze diensten


Glasbewassing

Glasbewassing is het behoud van uw kozijnen en verfwerk. Het is van belang dit periodiek te reinigen. Wij zijn gespecialiseerd in grotere panden, zoals bedrijfspanden, vrijstaande en twee onder een kap woningen. Tevens kan er gewerkt worden met een telewash-installatie met osmosewater. Voor een nagenoeg streeploos resultaat. 


Gevelreiniging

Wij doen van eenvoudige gevelreiniging tot aan grafitti verwijdering. Dat kan bijvoorbeeld een stenen muren zijn of trespa / hout oppervlakken. Denk ook aan kalkaanslag of algen op uw gevel. In dat laatste geval behandelen wij de muren met een algenwerend middel. Deze werkzaamheden kunnen op verschillende met methodes worden uit gevoerd rond om u pand of woning.


Speciale objecten


Speciale objecten moeten ook gereinigd worden natuurlijk.

Denk hierbij aan zoals voertuigen, sculpturen, kunstwerken, musea, monumenten.

Wij hebben extra aandacht voor het behoud van het object en werken daarom ook met zuurvrije middelen die het oppervlakte niet aantasten.


Zonnepanelen reinigen


De zonnepanelen worden op een specialistische wijze gereinigd door middel van Osmose water. Dit water is vrij van mineralen en kalk en wordt via een telescoop-borstel op de zonnepanelen aangebracht, waarna het streeploos opdroogt. Tijdens deze werkzaamheden worden geen chemicalièˆn of zeep gebruikt. Schone zonnepanelen hebben meer rendement, dit kan jaarlijks 4,4% tot 7,7% uitmaken.Terras schoonmaken


Uw oprit, terras of parkeerterrein.. kan vervuild raken met aanslag, roet en algen. Wij maken dat weer mooi schoon en u kunt er weer veilig overheen.

Wij hebben alle benodigde apparatuur bij ons voor een professioneel resultaat en hebben aandacht ervoor dat bij het hogedrukreinigen niet uw gevel of de buren verontreinigd raken.


Bedrijfspanden binnen


Waar gewerkt wordt, is er stof. Voor het werkklimaat is het van belang dat de hal periodiek schoongemaakt wordt inclusief plafonds en wanden. Een lastig karweitje! Maar niet voor ons. Wij maken dat weer spik en span.Gevel renovatie


Wij verzorgen ook gevel renovaties. Dat kan bestaan uit het renigen tot aan (aangetaste) lagen verwijderen. Dit wordt gedaan met hogedruk maar kan ook door middel van zandstralen.

Het is ook mogelijk dat we daarbij het voegwerk uitkappen en opnieuw aanbregen voor een mooi compleet resultaat. Voor het voegen schakelen wij een partner in. 


Impregneren &  coating


Gevel impregneren

Door uw gevel te impregneren voorkomt u schimmel op uw gevel of vochtproblemen in huis doordat de gevel het huis niet beschermt tegen de hevige regenbuien. Logisch dat u dit zo snel mogelijk en op een makkelijke manier wilt voorkomen. Laat uw gevel impregneren en voorkom problemen.

Wat is impregneren?

Bij het impregneren van uw gevel wordt er een beschermlaag op uw gevel gespoten, waardoor uw gevel waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat water niet meer in de gevel kan trekken. Hierdoor zal er geen vocht meer in uw woning komen vanaf buiten.

Renovatie Coating

Renovatie Coating is een permanent coating-systeem bestemd voor harde ondergronden zoals RVS, PVC, gepoedercoate of geanodiseerde ondergronden. Het is ook te gebruiken op een hardstenen ondergronden. met dit product kunnen wij de oorspronkelijke kleur weer na boven halen.Graffiti verwijderen


Het is belangrijk om graffiti direct te laten verwijderen. Als er in uw buurt graffiti is, dan trekt dat meer graffiti aan. Is de hele buurt schoon dan is dat veel minder het geval. Wij spuiten de graffiti weg met kokend heet water zonder agressieve middelen waarbij de muur niet aangetast wordt zoals bij zuur het geval is. Ook is het stofvrij en milieuvriendelijk.

Rolluiken reinigen


Rolluiken schoonmaken is een specialistisch klusje waarbij je het vuil niet het mechaniek in moet spuiten. Het beste kunt u dat uitbesteden aan de specialist. Rolluiken zijn ook gemaakt van kunststof wat bij een verkeerde techniek, bepaalde schoonmaakmiddelen of te krachtige straal snel beschadigd kan raken. De kunststof is vaak minder hard dan men denkt! Rolluiken van metaal zijn sterker maar zijn vaak gelakt en ook met die lak of geanodiseerde laag moet men zorgvuldig omgaan voor een lange levensduur.

Damwand reinigen


Uw bedrijfspand is uw visitekaartje, zeker op een zichtlocatie is het van belang dat het er netjes uitziet. Wij halen de vuile aanslag van de damwand van uw pand met nemen daarbij nauwkeurigheid in acht voor het behoud van de coating. Dus geen agressieve middelen of methoden die het oppervlak aantasten.Een damwand reinigen wordt vaak door specialisten gedaan. Er zijn namelijk diverse factoren waar u rekening mee moet houden. Factoren zijn onder andere de ligging van het pand, typen bevuiling en de werkzaamheden rondom uw bedrijf.Jansen cleaning Service komt daarom graag bij u langs en geeft u vrijblijvend advies voor we beginnen met een eventuele reiniging.


Bouwoplevering reiniging


U gaat een pand of woning opleveren aan de klant of in de verkoop zetten. Dus moet het in topvorm zijn! Wij zorgen dat het op het gewenste niveau opgeleverd wordt. Dat kan bezemschoon zijn of geheel zuiver, of iets ertussen in. U zegt het maar!