Wie is Jansen Cleaning Service?

Van oorsprong is Jansen Cleaning Service een glazenwasser bedrijf waarbij service centraal staat. Juist omdat wij deze service belangrijk vinden maken wij naast uw ramen ook uw kozijnen en vensterbanken standaard schoon.

Jansen Cleaning Service biedt tegenwoordig een totaal pakket aan met schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van uw sanitair, rolluiken, dakgoot, dakkapel, trespa en nog vele andere plaatsen in- en rondom uw woning of bedrijf. Zo biedt Jansen Cleaning Service een totaalpakket met diensten aan, tegen een concurrerend tarief!

 

Waarom kiezen voor Jansen Cleaning Service?

Wij gaan pas weg als u tevreden bent. Dat is ons bewijs dat we ├ęcht service bieden. Wij wassen uw ramen zonder strepen en omdat wij vinden dat uw kozijn en vensterbanken ook bij uw raam horen, maken we deze ook meteen schoon zonder extra kosten.

Ook het totaalpakket van Jansen Cleaning Service biedt voor u veel voordelen. Want wanneer we uw ramen schoonmaken, wordt het wel heel voordelig om ook de rolluiken en de trespa mee te nemen. Zo heeft u maximale service tegen een leuke prijs!

 

Een offerte laten maken?

Wij maken graag kosteloos voor u een offerte. Een offerte is altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Wilt u de offerte met ons doorspreken? Dit is geen enkel probleem, dan komen wij kosteloos bij u op locatie op dit door te spreken.